Friday, 10 December 2010

Bila mata x mengantuk

Assalamualaikum(peace be upon you) semua!!!

sbnrnya agak lame jgak ak x mengupdatekan blog ak neh
haha...bkan ape...malas...and I don't have anything to write for...
biase lah...kdg2 x semua bnda kta perlu share...
certain things must be keep silent..privacy...hahaha!!
Denmo sa(tetapi ,but)..haha..try speaking nihon kejap...
byk bnda yang ak teringin nak share,but i don't know how to start it...
so malam nie disebabkan mataku belum mengantuk lagi...
so ak akn mengsharekan beberapa benda yang ak rase nak bawk readers semua to share my opinion and ur opinion...haha

OWKIES....nak cakap ape ek...
hmmm....oklah...buat first entry since 2 months ago(i guess)..
ak rase I want to share my EXPERIENCE!!!ahaha
mak aii..(oo mother)...sejak 2,3 minggu ak balik kat umah...
Masyallah....makan tido mandi semayang pastu tido balik...hahha
NO LIFE MAN!!!haha....
tapi...Alhamdulillah...Hidup ak makin tenang...
syukur sangat2...Sbb ak dah hilang sekali nikmat nie...
dan harap2 Allah x tarik nikmat nie...
ble dipikir2kan balik...semua yang berlaku ada hikmahnya...
dan dah 19 tahun ak hidup di muka bumi Allah nie...
19 tahun!!
tatkala ada diantara teman2ku,org2 disekeliling ak yang dah dijemput Allah...
sahabat ak...dah pergi meninggal kan dunia ini blan 3 yang lalu...
Moga Allah ampun kan segala dosa2 nya...
itulah hakikat yang hakiki...
mahu x mahu...
one day for sure..akan tiba giliran kita...
that satu kepastian...itu janji Allah...setiap yang bernyawa pasti akan menemui maut...
so..my fellow readers...ak mengingatkan diri ak dan juga sahabat2 sekalian...
think for urself...hidup ini xlame...
so..PIKIRLA sendiri...
so...
for my readers...kalau2 korg rase nak share opinion...silakan
and kalau korng nak cadangkan 1 topik utk ak buat ulasan...silakan..
Insyallah yang mane ak mampu ulas akan ku ulas...haha...
so...Insyallah for the next entries akan ada artikel2 bermanfaat utk tatapan bersama...

Wallahualam....
p/s:sory for the language...I don't feel to write it in correct order...


2 comments:

  1. kalau nak life lebih meaningful, jom gomo bersama aku :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget